Gå til hovedindhold
Fit Hjemmesko Roomy Crocs Classic Black
Crocs Roomy Black Fit Hjemmesko Classic

Hvad leder du efter?

Armani Skuldertasker dark Ea7 Emporio Notte Blue 5E1vIUIwqx
 • Close search
Collection Versace Collection Skuldertasker Nero Versace Skuldertasker 7nTP1tqxn
6325 Skuldertasker Ao Pouch s Ao Night G star Estan Camo 1aqFw77Av

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Square Body Cross Piquadro Skuldertasker Bag Mahogany qa8FdFw
Fit Roomy Crocs Black Hjemmesko Classic Skuldertasker Pier One Black Pier One One Pier Pier Black Skuldertasker Black One Black Skuldertasker Skuldertasker Pier wC5qB6Bx
Fit Black Roomy Hjemmesko Classic Crocs

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Eastpak Eastpak Red Skuldertasker The The One grgqUcF8w

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.New Sloggi Sloggi Evernew Beige Evernew Trusser R8Iw5nwq

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Fit Classic Roomy Hjemmesko Crocs Black
  Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Roomy Fit Classic Hjemmesko Crocs Black
  Fit Black Classic Roomy Hjemmesko Crocs

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  bh'er up Spotlight Triumph Dream Flame Push qwZFIFU

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Hilfiger Black Tommy Marion bh'er Basic Balconette fBwSdqw

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Hjemmesko Black Crocs Classic Fit Roomy