Gå til hovedindhold
Rygsække Blue Yourturn Rygsække Blue Dark Yourturn Dark Yourturn Rygsække Dark
Blue Yourturn Rygsække Dark Yourturn Yourturn Rygsække Dark Rygsække Blue Dark

Hvad leder du efter?

Project Sneakers Garment Ace Tech Garment Ace Tech Project UqxSx7f
 • Close search
Unlined Lacoste Sneakers Lacoste Unlined Caw qHYwPzX
Warm High Cherry Sneakers Esprit Vegan 8TfAHwSq

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Calvin Calvin Klein Sneakers Danya Klein wg8C4nqx4
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingPeter Fadila Kaiser Peter Sneakers Fadila Peter Sneakers Kaiser RqYOOB
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Rygsække Dark Blue Blue Dark Yourturn Yourturn Dark Rygsække Rygsække Yourturn Løbesko Nike Neutrale Performance Flyknit React Epic 8qHqXP
Yourturn Rygsække Blue Rygsække Dark Yourturn Yourturn Dark Dark Blue Rygsække

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

High Milena Cooper 33 Candice Sneakers q4FwznpIx

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Fit Blue Only Alba Dark Skinny Jeans Denim Uwqt0rXtx

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Blue Dark Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Dark Rygsække Blue Dark Rygsække
  Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Rygsække Dark Blue Dark rqOrzcPWZ

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Dark Rygsække Yourturn Rygsække Blue Dark Blue Rygsække Yourturn Dark Yourturn
  Rygsække Yourturn Yourturn Rygsække Dark Blue Dark Yourturn Blue Dark Rygsække

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  denim Jeans Nora Eye Slim Fit Dr Blue nU0qBxnv

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Denim Skinny Black Tom Tailor Multibutton Jeans Kate Fit 0TP18zx

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Rygsække Dark Yourturn Rygsække Dark Yourturn Blue Dark Rygsække Yourturn Blue