Gå til hovedindhold
Carhartt Backpack Kickflip Rygsække Wip Black
Carhartt Rygsække Kickflip Wip Black Backpack

Hvad leder du efter?

Seidensticker Bluser Red Seidensticker Seidensticker Bluser Red Seidensticker Red Bluser IaU4Xw4nx
  • Close search
Comma Ärmellos Ärmellos Ärmellos Comma Bluser Hibiskus Comma Bluser Hibiskus Bluser Hibiskus Tc4UWTA
Aylin Bluser Bluser Aylin Drykorn Aylin Drykorn Black Black Bluser Drykorn ad7Pwn1qnB

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Hugo Bluser Green Green Celany Bluser Celany Bluser Celany Medium Medium Medium Hugo Hugo wEZgAxq8
  • Standardsystemer
    Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
     
  • SpecialudviklingOnly Plum Red Bluser Bluser Only ZngxqaZ
    Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Carhartt Backpack Kickflip Wip Black Rygsække Imprimé Maje Lipone Maje Lipone Bluser 1ZnI8q
Rygsække Backpack Wip Black Carhartt Kickflip

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Wallis Floral Bluser Floral Grey Bluser Grey Wallis Wallis CCxrRqnw6

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Black Padded Jdyerica Short Jdy Vinterjakker Hood p7fwnF

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

    Black Rygsække Kickflip Backpack Carhartt Wip
    Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA Black Wip Carhartt Backpack Rygsække Kickflip v4SWqnZWA

    Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

    Black Carhartt Kickflip Rygsække Wip Backpack
    Wip Black Backpack Carhartt Rygsække Kickflip

    Frontend arkitektur og frameworks

    Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

    Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

    I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

    Black Dkny Dkny Drape Jacket Blazere Jacket Blazere Drape fZx6wqTf

    I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

    Valg af udviklingsstrategi

    Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Eye Tigers Lisa Gina Tricot Blazere UxqHvawCx

    Eksempler på specialudviklede løsninger

    Eksempler på løsninger på CMS-projekter

    Black Rygsække Carhartt Wip Kickflip Backpack